GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Szállítási határidő: Sok terméket raktárról tudunk kiszolgálni. Szerződött partnereinknek elkülönített raktárkészletet tartunk fent a kívánt termékekből a gyors kiszolgálás érdekében. Természetesen vannak olyan termékek amelyeket nem tartunk raktáron, de mint a hazai képviselet gyors beszállítást tudunk biztosítani ezen tételek estében is.

Szállítási költség: A szállítási költségünk minden esetben 0- Ft azaz ingyenesen szállítunk ki minden terméket (ezzel is elősegítve partnereink könnyebb pénzügyi elszámolását).

Mi van ha nem lett jó amit rendeltünk: Minden termékünkre cseregaranciát nyújtunk. Amennyiben a körültekintő rendelés ellenére mégsem felel meg a termék méret vagy más ok miatt akkor a terméket ingyen kicseréljük a megfelelő termékre.

Garancia: minden termékünkre egy éves garanciális idő vonatkozik.

Kik vásárolhatnak: Áruházunk csak cégeket szolgál ki, így magánszemélyeknek ezek az árak nem elérhetőek.

Nagy mennyiségben, rendszeresen vásárolnánk, kaphatunk-e egyedi kedvezményeket: Igen, bár áruházunk a céges nagy felhasználóknak lett kialakítva, de bizonyos esetekben további engedmények elérhetőek. Pld:

  • cégük igényeinek elkülönített raktáron tartjuk azokat a termékeket amiket rendszeresen vásárolnak
  • pár százalékos mennyiségi kedvezmény is szóba kerülhet nagyobb rendelések esetén
  • akcióink keretében időnként cégellátó oldalunkon levásárolható kuponok is kaphatóak

Nem ismerem a Tempex termékeket, hogyan tudom megtekinteni őket rendelés előtt: Területi képviselő kollégáink ingyen és bérmentve az Önök telephelyén mutatják be a kollekciót, így egyszerre több kollégája is meg tudja tekinteni és ki tudja választani a szükséges termékeket.

Ha Önnek olyan kérdése van amit itt nem válaszoltunk meg, kérem küldje el nekünk és rövid időn belül megválaszoljuk Önnek!